GLS-AR Lankový spínač s automatickým resetem

LANKOVÝ SPÍNAČ AUTOMATICKÝM RESETEM.

Lankové spínače s automatickým resetem jsou určeny pro stroje a dopravníkové sekce, umožňují okamžitou kontrolu signálu z jakéhokoliv bodu nainstalovaného lanka.

Zatažení za lanko způsobí okamžité rozepnutí kontaktů řídícího obvodu.

Ideální pro klasické obvody, kde není vyžadováno manuální resetování spínače. Spínač nemůže být použitý v bezpečnostních aplikacích, ale pouze pro indikaci.

Všechny tyto spínače mají mechanickou vazbu mezi kontakty spínače a lankem, jak vyžaduje IEC60947-5-1. Jsou uvedeny v činnost předepnutím lanka pomocí napínacího zařízení, které stáhne lano a poté se zahákne do oka na spínači. Správné předepnutí je znázorněno indikátorem na pouzdře spínače. Jakmile je lanko předepnuto, kontaktní blok spínače je v provozním stavu (signální kontakty uzavřeny, pomocné kontakty otevřeny).

Všechny spínače jsou vybaveny detekcí porušení lanka. Při zatažení za lanko nebo jeho porušení (ztrátě napětí) se normálně uzavřené signální kontakty otevřou a pomocné kontakty uzavřou. Spínače se opět dostanou do provozního stavu, jakmile se lanko vrátí do výchozí pozice.

 

Technická dokumentace ke stažení (v angličtině):

 

 

Kontaktní formulář